چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: آمریکایی‌ها می‌خواهند توانمندی هسته‌ای ایران را با زبان نرم یا سخت نابود کنند + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: هرگز اجازه نخواهم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد واکنش سخنگوی دولت به تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام احتمال حمله دوباره هند و پاسخ کوبنده‌تر پاکستان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش تند پزشکیان به حرف‌های ضد ایرانی ترامپ +فیلم بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان موهن ترامپ درخواست ضد ایرانی جمعی از جمهوری‌خواهان از ترامپ چه بود؟ بهروز آذر خبر داد؛ اختصاص ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال زنان سرپرست‌خانوار اسلامی در مشهد: سال گذشته اندیشکده دیده‌بان هسته‌ای را ایجاد کردیم آملی لاریجانی خطاب به پزشکیان: اهانت‌های رئیس جمهور آمریکا علیه ایران را پاسخ دهید رئیس سازمان انرژی اتمی در مشهد: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای ماست تعامل دولت و بخش خصوصی باعث ارتقای رتبه خراسان رضوی در پایش محیط کسب‌وکار
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: معنا ندارد ارزاق عمومی چندنرخی عرضه شوند | سخت‎گیرانه نظارت کنید تا بساط سودجویان جمع شود

  • کد خبر: ۱۹۹۵۹۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
آیت‌الله علم‌الهدی: معنا ندارد ارزاق عمومی چندنرخی عرضه شوند | سخت‎گیرانه نظارت کنید تا بساط سودجویان جمع شود
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: سفره کارگران ما برای خرید نان سنگک ۲۰ هزار تومانی کشش ندارد. به همین دلیل می‌گوییم یک نظام دقیق صنفی برای نظارت دقیق و سخت‌گیرانه بر بازار تعریف کنید تا بساط سوداگران و سودجویان جمع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سید سعید راد معاون وزیر جهاد و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی که با حضور اعضای هیئت‌ مدیره شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تأمین امنیتی معیشتی مردم اظهار کرد: شما کفیل ارزاق شیعیان علی ابن موسی‌الرضا (ع) هستید. این کشور، مملکت امام زمان (عج) و سرزمین امام هشتم است و اکنون که اداره معیشت این مردم بر عهده شما واگذار شده، باید نگاه تکلیف‎مدارانه به این مسئولیت خود داشته باشد و آن را یک وظیفه شرعی بدانید.

وی افزود: حقیقت این است هر قدر هم که مملکت از نظر تمدن، فرهنگ، فناوری و دانش پیشرفته باشد، مردم آسوده‎ خاطر نخواهند بود و امنیت افکار عمومی تأمین نخواهد شد مگر اینکه مردم از سفره‌های خود اطمینان داشته باشند. کشاورز، کارگر، کارمند و اقشار مختلف از این مردم عزیز باید مطمئن باشند سفره‌ای که امروز برای خانواده خود تهیه می‌کنند، فردا هم توان تأمین آن را خواهند داشت و این، معنی دقیق همان امنیت معیشت سفره‌هاست.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت تلخ است که بازار ارزاق مردم، مدت‎ها است از وجود دزد‌هایی رنج می‌برد که در مقام دلال، دسترسی این ملت را به رزق حلال خدا سخت می‌کنند. برادران، ببینید آرد پاک و باکیفیتی که شما تهیه می‌کنید با نانی که در سفره مردم قرار می‌گیرد، چقدر فاصله دارد. اینکه نگاه کنیم ببینیم در برخی نانوایی‌ها، نان به سه نرخ متفاوت به مردم عرضه می‌شود، این خیلی بد است. این پذیرفته نیست نانی که به قیمت مصوب ارائه می‌شود، کیفیت نداشته باشد تا سودجویان بتوانند محصول باکیفیت و مطلوب خود را به چند برابر قیمت مصوب عرضه کنند و مردم نیز ناچار به خرید باشند.

وی ادامه داد: سفره کارگران ما برای خرید نان سنگک ۲۰ هزار تومانی کشش ندارد. مرغ و گوشتی که هر روز گران‎تر می‌شود، بیشتر از سفره مردم فاصله می‌گیرد. به همین دلیل است که می‌گوییم یک نظام دقیق صنفی برای نظارت دقیق و سخت‌گیرانه بر بازار تعریف کنید تا بساط سوداگران و سودجویان جمع شود.

آیت‌الله علم‌الهدی: معنا ندارد ارزاق عمومی چندنرخی عرضه شوند | سخت‎گیرانه نظارت کنید تا بساط سودجویان جمع شود

رشد ۴۵ درصدی خرید تضمینی گندم

در ابتدای این دیدار، معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن ارائه گزارشی از تلاش دولت سیزدهم در تأمین اقلام اساسی و مایحتاج موردنیاز مردم گفت: در سال جاری، واردات اقلام غذایی موردنیاز بازار داخلی بیش از شش میلیون تن کاهش داشته، زیرا تا پایان فصل کشت امسال، بالغ بر ۱۰ میلیون و ۳۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کرده‌ایم که نسبت به سال گذشته، رشد ۴۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: بیش از ۸۳ هزار نانوایی نوع یک و نوع دو در کشور فعالیت دارند که پس از اجرای طرح هوشمندسازی، همگی براساس میزان پخت روزانه خود از سرانه سهمیه آرد برخوردار می‌شوند. به برکت همین هوشمندسازی و خرید تضمینی گندم از کشاورزان، مدت دوام ذخایر غذایی کشور به‌طور خاص در حوزه آرد و نان از مرداد ۱۴۰۳ نیز فراتر رفته و طبق برنامه‌ریزی‌های دقیق، در سه ماه پایانی امسال و سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، هیچ مشکلی در تأمین نان مردم به وجود نخواهد آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->